Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hermen Hulst της Guerilla Games στη θέση του Shuhei Yoshida ως πρόεδρος των SCE Worldwide Studios

*
Ο Shuhei Yoshida υπήρξε πρόεδρος της SCE Worldwide Studios από το 2008 έως σήμερα, που η Sony ανακοίνωσε οτι αποχωρεί από τη θέση του, για να επικεντρωθεί σε πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με την προσέλκυση ανεξάρτητων developers. Τη θέση του θα πάρει ο συνιδρυτής της Guerrilla Games, Hermen Hulst.

Η αλλαγή αυτή θα πραγματοποιηθεί άμεσα και σε σχετικό δελτίο Τύπου της Sony αναφέρεται οτι ο Hulst έχει το απαραίτητο πάθος και την εμπειρία να εμπνεύσει τις ομάδες που καθοδηγεί, προκειμένου να προσφέρουν στο κοινό υπέροχες εμπειρίες. Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος από την ανέθεση του νέου αυτού πόστου αλλά και από το οτι καλείται να ηγηθεί μια ομάδας με πλούσιο ταλέντο, αποστολή της οποίας είναι η δημιουργία καταπληκτικών παιχνιδιών για τους fans του PlayStation.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*